Sportpresentatiebureau- Running&Sound

Running&Sound; een ander geluid

Van harte welkom op de website van Running&Sound. Running&Sound is een initiatief van Herman Weening. Hij is al vele jaren betrokken bij de hardloopsport en nog steeds een actief atleet. Gepassioneerd als wedstrijdatleet was er altijd de wens om wat meer met deze beleving te doen. Zo ontstond het idee om op internet een eigen nieuwssite te beginnen. Inmiddels is deze unieke site http://www.hardloopnieuws.nl uitgegroeid tot een toonaangevende site in de digitale hardloopwereld. In 2000 werd het sportpresentatiebureau Running&Sound opgericht.Running&Sound is als bedrijf in Emmen gevestigd.

Sportpresentatie
Running&Sound kent als specialiteit presentatie van uw sportevenement. Wij verzorgen voor u een totaalpakket om uw hardloopwedstrijd, baanwedstrijd, triatlonevenement, dan wel sportevenement van meer algemene aard, die uitstraling te geven die het verdient.

Running&Sound kent een aantal specialismen. Klikt u op onderstaande links

1. Het verzorgen van vakkundig "speakerwerk". Indien gewenst in combinatie met een hoogwaardige    geluidsinstallatie met professionele geluidsboxen.

2. Dagelijkse verslaggeving van alle hardloopnieuws op www.hardloopnieuws.nl

3.Pr werkzaamheden voor wedstrijdorganisaties

4. Advisering van wedstrijdorganisaties

5. Het bouwen van atletiek gerelateerde websites