hardloopnieuws.nl - "Elke dag onafhankelijk hardloopnieuws"

Een unieke site bedacht op initiatief van Running&Sound. Sinds het verschijnen van deze site op het internet stijgen jaarlijks de bezoekersaantallen. Hardlopers en hardloopsters weten inmiddels dat op www.hardloopnieuws.nl alles te vinden is wat voor de hardloopliefhebber/hebster interessant is. hardloopnieuws.nl ontwikkelt zich steeds verder als de internetportal voor de hardloper/loopster

IJzersterk in actueel nieuws
Dankzij de nieuwste internettechnieken wordt er 24 uur per dag het nieuws uit de hardloopwereld gebracht. Uitslagen worden online vrijwel onmiddelijk gepubliceerd. Een ijzersterke formule. Immers op gebied van actueel nieuws is internet niet te verslaan. Hardloopnieuws.nl is dan ook het adres voor alle actuele hardloopnieuws, minstens 24 uur sneller dan uw eigen krant. Met meerdere updates per dag loopt u het nieuws nooit mis. Hardloopnieuws.nl bevat naast alle nationale ook het internationale hardloopnieuws. Het gaat hierbij niet om eenvoudige links maar om uitgebreide artikelen en veel eigen bijdrages. Dankzij de vele contacten in de hardloopwereld is hardloopnieuws.nl in staat u vaak als eerste het laatste hardloopnieuws te laten lezen.

Accreditaties voor alle grote wedstrijden
De redactie van hardloopnieuws.nl is geaccrediteerd voor alle grote wedstrijden in Nederland. Kortom www.hardloopnieuws.nl is de site voor en door hardlopers en toonaangevend in de Nederlandse digitale hardloopwereld.

 


Neem vrijblijvend contact met ons op